Blogg

Väntetid för ny tandvård

Att stå i kö är ingenting som jag uppskattar direkt. Jag vet egentligen inte om det finns någon som tycker om att stå i kö, men framförallt tycker jag det är jobbigt när det gäller tandvård. Det känns alltid som ett ganska stort steg att boka tid hos tandläkaren och ifall man inte kan få komma dit snabbt är det som att man går och oroar sig i veckor innan det blir dags. Jag vet inte riktigt hur man skall göra för att bli av med sin rädsla för tandvården, men det är ju knappast någonting som är unikt för mig.

Att kunna få söka sig till en klinik för tandvård är en stor tillgång för ens välbefinnande. Utan tandvård och läkare kan ett samhälle få en hel del problem som följd, och man tänker inte alltid på hur viktigt det är att tandvård och sådant fungerar som det skall. Jag har fått en tandläkare som behandlar hela vår familj och det känns alltid tryggt att komma dit. Dessutom vet dom om att jag inte tycker om att vänta på tid så jag får ofta tider med kort varsel. För mig är det bättre att boka om andra saker i vardagen än att gå och vänta på en tid som ligger långt i framtiden. Tandvård har faktiskt blivit lite av en grundpelare i rutinerna under året och nu skulle jag inte våga gå utan tandvård någon längre tid. Uppsök stadens tandvård omedelbart om du skulle oroa dig för tänderna är min rekommendation.